Remind yourself, it's okay not to be perfect. Stay yourself.

12 April 2014

dermanic transcapsule & transinjection


Dermanic transcapsule & transinjection ni dah lama ada kat negara lain (thailand, vietnam, japan) tapi benda baru kat malaysia.  So korang search google pun mmg susah nak dpt byk info kan sebab product ni pharmaceutical product. 



Dermanic mampu membaiki kulit seperti jerawat & parut jerawat selain memutihkan dgn berkesan.  


VITAMIN C.
1 SET// 10 AMPS
RM 80

utk kesan maximum biasanya transinjection 250 mg digalakkan  diambil bersama vitamin c. Tapi siapa yg taknak pun takpe. Siapa yg mmg tak sabar nak putih tu mmg recommended utk ambik both.


FULL SET 
10 AMPS TRANSINJECT 250 MG 
FREE 10 AMPS VITAMIN C 

utk yg baru mencuba mmg wajibul ghunnah ambik injection dulu. Jgn risau. Utk student ke adik2 yg tgh stress mana nak cekau duit, takpe pepelan. Mahal utk first je. Sebab benda ni  tahan utk 2 bulan lebih. Sebab;

1 week inject sekali je. 
10 Amps=10 kali inject. 
So, jimat en? 

Utk kesan biasanya yg bebetul melepak nampak pada kali ke 5 injection yg diambil secara teratur. Yg rajin skip skip tu susah den nak nolongnye. Usaha tangga kejayaan ye dok. So consume dgn consistent.  Inshaallah :) 

Biasanya bila dah habis one full set ni dah boleh stop ambik injection dah sebab time tu mmg dah full putih gebu gebas. Masatu tinggal nak consume transcapsule je which lagi affordable la utk student especially.  


TRANSCAPSULE 250MG
30PCS 
RM 80

yg ni contain sama je dgn injection.  Yg beza lambat dgn cepat.  Dah nama pun injection confirm lagi cepat sebab masuk terus dlm blood circulation kita. Bila consume pills dia kena lalu digestive system dulu semua bagai. So lambat sikit.  Thts why utk frst use kena ambik injections then baru boleh stop ambik injections patu consume pills je. 
So takdelah mahal kan? 

Tapi serious. Benda ni baru lagi. So byk harga yg mark up gila. 
Tak caya sila survey sendiri. 
Inshaallah harga mampu milik especially utk student sbb saya faham awak nak cantik tp takde modal kan? 
So try dermanic.  
Tak nyesal la dik non. Serious kak non sembang ni. 


For any inquiries/order
Whatsapp 0174521767 :)