Remind yourself, it's okay not to be perfect. Stay yourself.

16 February 2015

Dermanic Transinject & Transcapsule



Entry before pasal NYX & BK Nail Polish, so alang2 update pasal Dermanic Transinject & Transcapsule sekali. Ramai yg cari products ni thru my last post  & ada update harga sekali. Good news is, my price skrg is lower than before & ada combo set which is korang akan jimat!

Isunya skrg, tolonglah jgn beli mana2 transcapsule yg boleh dapat 3 botol RM 100 sebab itu sangat Fake. Kandungan dalam dia tepung semata2 and apa yg korang dpat? dapatlah makan tepung. Hahahaha. So pls, kita nak cantik, jgn fikir nak jimat je, beauty needs money, dari korang membazir beli benda fake yg murah, spend a little more for original products yg kesan dia mmg terbukti.



For those yg baru nak kenal dermanic tu apa, heres some picture. 





Old/new customers do whatsapp me at 
+017-4521767


Cari saya kat whataspp because im an offline seller, Saya akan consult awak. 

Happy gebu gebas with dermanic! xoxo. 


NYX 100% Original & BK Nail Polish Review

Assalamualaikum readers! Selain daripada Dermanic Transinject & Transcapsule 250 mg yg arni jual, im proudly selling NYX 100% Original &  BK Nail Polish. Pasal isu kandungan lipstick yg tah pape skrg ni pasal isu plumbum gosok dgn cincin emas la, sila ambik serious dgn isu tu. Mmg lah nak cantik tp jgn easily take granted pasal kandungan dia. Nnt tak pepasal bibir juih ke depan wahahaha ayok! Sebab itu, im only selling 100& Authentic products. Ok so lets review details pasal NYX.

NYX 100% Original Butter Lipstick 







Tempting kan colour dia? Hehehehe




 NYX 100% Original Lipcreams







 
                                     


   



For NYX korang mmg kena whatsapp thru me sbb nak tgk ada stock ke tak. NYX sekarang tgh menjadi kegilaan para hakak hakak yg belomba nak cantik kat luar so whatsapp me ok. Ill explain abt the colours and what not.

 Utk BK Nail Polish pulak, skrg tgh menjadi kegilaan para hakak hakak utk colour kuku. Tapi, sebagai muslimah kita ada problem dalam isu solat & wudhuk kan. Ha! so BK Naik polish nilah penyelesaian dia, its very practical for muslimah sbb boleh peel je bila nak ambik wudhuk.  
Wangi, and very easy to apply. Yang penting nail polih ni water base. Takde acid ke whatever yg boleh rosakkan kuku kita. And the colour range pun sangat kiut gojes tempting gila! 












For those yg cari dermanic transinject & transcapsul still in stock dgn saya. 

So any inquieries boleh terus whatsapp :

+0174521767

Cari saya thru whatsapp/msg because
im an offline seller, comment will not be entertained :) 

TQ and Happy Shopping! xoxo